2011. április 29., péntek

Recaro young profi hordozó,újszerű+Recaro b.kocsi - Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Eladó a képen látható használt, de újszerű állapotú Recaro Young Profi babyhordozó. Nagyon jó minőségű és igazán megbízható. Új ára 50000, - körül van. Ezüst-piros színkombinációval. Kislánynak és kisfiúnak egyaránt megfelelő. Mi nagyon szerettük és a kislányunk is jól érezte magát benne.
Főbb jellemzői:
A Young Profi egy könnyű, de stabil és biztonságos hordozó, aminek kialakításánál különös figyelmet fordítottak a szülők kényelmére és a baba komfortérzetére, hiszen ez az ülés a legtörékenyebb nemzedék trónja.
A gyermek kényelmét szolgálja a rendkívül puha betét és a magasított oldal illetve fejtámasz. A saját biztonsági öv és annak párnázata a stabil rögzítettséget szolgálja.
A szülők örömére jó fogású hordozófüllel látták el, hiszen egy hosszabb séta során egyre nagyobb jelentőséggel bír a kényelmes fogás. A hordozó alján lévő hornyok biztonságos illeszkedést nyújtanak a legtöbb bevásárlókocsi tetejéhez. A hordozó aljának íves kiképzése a hinta funkciót szolgálja, a gyermek nagy örömére.
A mamák dolgának megkönnyítése, hogy huzata rendkívül könnyen leszedhető és mosógépben mosható.
A Young Profi használható az autó jobb első vagy hátsó ülésein is, rögzíthető a gépkocsi gyári övével, vagy illeszthető annak Isofix rendszeréhez is.
Babakocsival együtt adnám, mert így is vettük. A babakocsi már 0 hónapos babától használható. Támlája 4 fokozatban állítható. Lapra csukható. A hordozó nagyon könnyen ráhelyezhető és így biztonságosan tolható benne a baba. Nagy méretű kosár van az alján. Teteje napfénytetővel van ellátva. Huzata nagyon könnyen tisztítható.
Új ára b. kocsi+hordozó: 87990, - volt.



Jelenlegi ára: 36 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-08 20:00
. Recaro young profi hordozó,újszerű+Recaro b.kocsi - Jelenlegi ára: 36 000 Ft